KONKURS za učenike srednjih škola za pružanje podrške u učenju za učenike iz romske i egipćanske populacije

NVO Mladi Romi

raspisuje

KONKURS za učenike srednjih škola za pružanje podrške u učenju za učenike iz romske i egipćanske populacije

 

Ukoliko pohađaš srednju školu zajedno sa vršnjacima iz romske i egipćanske zajednice, pozivamo te da se prijaviš na ovaj konkurs i pružiš podršku u učenju drugarima iz svoje škole!

aab

 

 

 

Uslovi za prijavu su:

- Da si učenik/ca srednje škole u kojoj nastavu takođe pohađaju i učenici iz romske i egipćanske populacije (bez obzira da li u tvom ili u drugim odjeljenjima)

- Da želiš pružiti pomoć u učenju u predmetima koje pohađate

- Da si spreman/na da odvojiš vrijeme da jednom nedeljno pružaš podršku svom vršnjaku u savladavanju školskog gradiva, u prostorijama škole, počev od drugog polugodišta do kraja ove školske godine

 

Znanje ima moć samo kada se dijeli, stoga te pozivamo da se prijaviš i pomogneš svom vršnjaku da postigne bolji školski uspjeh i savlada gradivo!

Za prijavu je potrebno da napišeš kratke informacje o sebi: ime i prezime, broj telefona, grad u kojem živiš, školu koju pohađaš, razred i smjer, kao i tvoj školski uspjeh, i pošalješ na naš Instagram profil mladi_romi najkasnije do 11. januara 2021. godine.

Napomena: podrška u učenju će se pružati samo za učenike/ce iz romske i egipćanske populacije koji trenutno pohađaju prvi razred srednje škole.

Za sva pitanja, kontaktiraj nas na telefone: 067 311 760 ili 020 221 193

 

Ova aktivnost je dio inicijative „Podrška u učenju za srednjoškolce romske i egipćanske zajednice“, koju finansijski podržava kancelarija Unicef-a u Crnoj Gori

United we reach more!

UNITEDWRM-18_-_projekat_finansira.JPG

Scholarships for Roma high school students

baner_ref_projekat.jpg

JIERCSWBT

RollUp_romi_2_final_-_za_sajt.jpg